Regisztráció

Bezár

Belépés
Még nem regisztráltál?

Most egyszerűen megteheted, így lehetőséged nyílik hogy csatlakozz a Világnéző.hu közösségéhez ahol megoszthatod utazási élményeidet, és elolvashatod másokét.

Regisztrálok
Elfelejtettem a jelszavamat
Bezár

Sikerült!

Valami baj van!

Hozzáadás a kedvencekhez


Válaszd ki, melyik listádba szeretnéd tenni ezt a helyet

Ha új listába szeretnéd tenni ezt a helyet, hozz létre neki egyet!


Bezár

Universal Stúdiók

California, Los Angeles, Látnivalók

Universal Stúdiók

Los Angeles, California, Látnivalók
  • Cím: Universal City Plaza CA 91608
  • Nyitvatartás: Hétfő - péntek: 10:00 - 18:00
    Szombat - vasárnap: 9:00 - 20:00

A Universal Stúdiók 300 holdas területén aligha láthatunk tényleges forgatást, kézzelfogható közelségbe kerülhetünk azonban díszletekhez, jelenetekhez, különleges effektusokhoz és televíziós vagy filmes emléktárgyakhoz.

Villamossal végigjárhatjuk a vezérlőtermeket, díszletraktárakat és filmes helyszínek stúdióit. Maguk a díszletek is vérbeli hollywoodi élménnyel szolgálnak: van itt régi Mexikó, vadnyugat, egy New York-i utca, Amerika legfélelmetesebb Motelje, a Bates Motel a Psycho című Hitchcock-filmből. A villamos a Született feleségek díszletei közé is bevisz. Túlélhetünk egy 8,3-as fokozatú földrengést, vagy vízözönt, viszontláthatjuk a Cápa című Spielberg-film vizeit vagy a két kőkorszaki szaki otthonát.

A Stúdióközpontban hosszú sorok várakoznak, hogy bejussanak a Jurassic Park-túrára, amely ötemeletes dinoszauruszokkal és harmicméteres rekordsebességű vízbecsúszásokkal is szolgál.

A Szórakoztató központ kínálja a legszenzációsabb látványokat. Az 1990-ben nyílt Terminátor 2 3D-s bemutatója egyszerre tartalmaz élő képeket és virtuális effektusokat, mi is a kaland részévé válhatunk.

Az Universal City-ben tett séta célja, hogy bemutassa Los Angeles mindennapi életét. Az 1993-ban épült, két háztömbnyi útvonal a stúdiókat a 6000 főt befogadó Universal Amfiteátrummal és a 18 termes Universal City multiplex mozival köti össze.

Belépőjegy:
Felnőtt: 77 $
Kedvezményes: 69 $

Kinek ajánljuk: Gyerekes családoknak, fiataloknak és idősebbeknek is ajánljuk.


Universal stúdiók
Los Angeles, California
Copyright: Tom Lohdan   Forrás: flickr

Los Angelesi Látnivalók


0 hozzászólás

Írj Te is hozzászólást, mondd el véleményedet a helyről!
Csatlakozz! és írd meg véleményedet!